Besplatni
sedmodnevni 5-minutni program

Želite vratiti radost kretanja? Bez brige! Za vas smo pripremili besplatni sedmodnevni 5-minutni program.

Izričito potvrđujem da sam upoznat s uvjetima i svrhom obrade osobnih podataka kod primanja elektroničke pošte s korisnim sadržajima i kod internetskog oglašavanja.

Što ćete dobiti?

7 sklopova vježbi koje će u 5 minuta pokriti:
01
Vježbe za pokretljivost
Veća pokretljivost omogućit će vam lakše kretanje i izvedbu vježbi kod sportova, a olakšat će vam posve i svakodnevne poslove.
02
Vježbe za jačanje
Osnaženi mišići i zglobovi omogućavaju lakše i laganije kretanje.
03
Vježbe za rastezanje
Rastezanje bi trebalo biti dio vaše svakodnevice jer bitno pridonosi boljoj pokretljivosti, opušta mišiće i sprečava povrede.

Detaljnije
o
programu

Za vas smo pripremili besplatan sedmodnevni program koji će vam za pet minuta na dan bez dvojbe vratiti radost kretanja. Radi se o jednostavnim vježbama koje možete izvoditi kod kuće i koje će pripomoći boljoj pokretljivosti i jačanju vaših mišića i zglobova.

Vježbe su podijeljene na tri sklopa: vježbe za pokretljivost, vježbe za jačanje i vježbe za istezanje. Svaki sklop sadrži vježbe koje se odnose na različite izvore bolova – bilo da se radi o križima, vratu, koljenima, mišićima ili artritisu. Svaki ćete dan primiti 5-minutni program koji će sadržavati vježbe iz svih triju sklopova.

Želim program